Ирена

Background

Play Cafe

Заедно со Ирена

Play Cafe, Понеделник - Петок, 10:00 - 14:00ч Емисијата Play cafe се емитува секое работно утро од 10:00 до 14:00 часот. Слушателите најпрво ги добиваат информациите за сите актуелни настани на локално ниво и на ниво на Македонија. После стандардниот информативен дел, фокусот е на култура, музика, филм, спорт. Во петочните изданија на емисијата слушателите добиваат предлози за книга и филм. Во рамки на емисијата, реализираме интервјуа со адекватни соговорници […]Дипломиран новинар, радио-водителството за неа е култура на живеење и инспирација за говорна креативност.

Во емисијата Play Cafе ве информира едуцира и забавува. Пишува проза и поезија, сака астрологија и психологија. Заедно со слушателите, секој ден создава нова радио приказна, а Струга пулсира во ритамот на Plaу Radio.

mail: irena@playfm.mk

Галерија


Новинар / Водител

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%