Play Cafe

Заедно со Ирена

Background
share close
Понеделник 10:00 14:00
Вторник 10:00 14:00
Среда 10:00 14:00
Четврток 10:00 14:00
Петок 10:00 14:00

Play Cafe, Понеделник – Петок, 10:00 – 14:00ч

Емисијата Play cafe се емитува секое работно утро од 10:00 до 14:00 часот.

Слушателите најпрво ги добиваат информациите за сите актуелни настани на локално ниво и на ниво на Македонија.

После стандардниот информативен дел, фокусот е на култура, музика, филм, спорт.

Во петочните изданија на емисијата слушателите добиваат предлози за книга и филм.

Во рамки на емисијата, реализираме интервјуа со адекватни соговорници на актуелни теми….


Play Cafe crew

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%