Play Time

Вистинско време за најголемите хитови на радио...

Background
share close
Сабота 12:00 14:00

Play Time

Сабота, 12:00 – 14:00ч


КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%