Васко

Background

Retro Active

Најголемите ретро хитови од 70-те и 80-те...

Retro Active Најголемите ретро хитови од 70-те и 80-те... Недела, 20:00 - 24:00чКариерата како ди-џеј, ја започнува во една локална радио станица во Струга во далечната 2002 година, а од 2003 година активен е и како ди-џеј по кафулињата и ноќните клубови.

Денес, е дел од најуспешниот тим, дел од најуспешното радио во Струга и Охрид, ПЛЕЈ РАДИО.

Галерија


Презентер / Ди Џеј

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%