Hits After Hits

Најголемите хитови на радио

Background
share close
Понеделник 16:00 18:00
Понеделник 22:00 00:00
Вторник 16:00 18:00
Вторник 22:00 00:00
Среда 16:00 18:00
Среда 23:00 00:00
Четврток 16:00 18:00
Четврток 22:00 00:00
Петок 16:00 18:00
Сабота 07:00 08:00
Сабота 18:00 20:00
Недела 07:00 12:00

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%