Тања Бах

Background

PLAY Top 20

Заедно со Тања

Play Top 20 Сабота и Недела, 14:00 - 16:00ч Заедно со Тања

PLAY Celebrity Top 10

Заедно со Тања

Play Celebrity Top 10 Премиера: Петок, 20:00 - 21:00ч Реприза: Среда, 22:00 - 23:00чПрезентер и водител во нашата радиостаница,

на нејзината креативност и нема граница,

знае да танцува а незнае да игра шах,

затоа е кореографка на балетското студио „БАХ“.

Во светот на новата странска а и македонска музика ве води,

Презентер и водител Тања, се дружи со вас секој петок од 20:00 до 21:00 во емисијата ПЛЕЈ СЕЛЕБРИТИ ТОП 10, сабота од 11:00 до 12:00 – МАК ТОП 5 и сабота од 14:00 до 16:00 – ПЛЕЈ ТОП 20.

Gallery


Водител

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%