Димитар

Background

Feel Good Music

Заедно со Димитар

Feel Good Music Radio Show Понеделник - Петок,  18:00 - 20:00ч заедно со ДимитарИзраснува со музиката од 80-те и 90-те, со музиката која најчесто е дел од неговиот музички избор.

Радиското искуство започнува да го гради како радио презентер во локалното струшко радио „Ди-Џеј“.

Денеска е дел од најуспешниот тим со кој што заедно го создадоа вашиот најдобар пријател во етерот ПЛЕЈ РАДИО.

Со него можете да се дружите во неговото радиско шоу “FEEL GOOD MUSIC” секој работен ден од 18:00 до 20:00 часот.

Галерија


Водител / Ди Џеј

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%