Weekend Retro

Најголемите хитови од 90-те...

Background
share close
Сабота 16:00 18:00

Weekend Retro

Сабота, 16:00 – 18:00ч


КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%