Feel Good Music

Заедно со Димитар

Background
share close
Понеделник 18:00 20:00
Вторник 18:00 20:00
Среда 18:00 20:00
Четврток 18:00 20:00
Петок 18:00 20:00

Feel Good Music Radio Show

Понеделник – Петок,  18:00 – 20:00ч

заедно со Димитар


Feel Good Music crew





КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%