ALL THE
TUNES YOU LOVE

Only on ProRadio you have 24 hours a day the best music from your favorite bands from 80s, 90s and 2Ks

HOT NOW

ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

Stevie Wonder – As

Денес во "Историја на Музиката" го слушаме "Stevie Wonder - As". Текстот го пишува и продуцира истовремено "Stevie Wonder". Синглот "As" на "Stevie Wonder" се искачува на местото број 36 на "Billboard Hot 100" и "Black Singles" листата. Станува голем хит кога во 1999 година "George Michael" и "Mary J Blige" ја преработуваат и ја сместуваат на албумот на "Michael: "Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael". Тогаш се […]

today05/12/2021 5

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%