ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

1 Result / Page 1 of 1

Background

ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

Natalie Imbruglia – Smoke

28.06.2022 = Natalie Imbruglia - Smoke Денес во "Историја на Музиката" ја слушаме "Natalie Imbruglia - Smoke". На 11 Октомври 1998 година официјално во продажба излегува "Smoke", песна на австралијанската пеачка, текстописец, актерка и модел "Natalie Imbruglia" родена на 4 Февруари 1975 година во Австралија. Песнава ја има на нејзиниот прв деби студиски албум "Left of the Middle" издаден на 24 Ноември 1997 година. Се искачува на местото број 5 на "UK Singles" листата. Natalie Imbruglia - Smoke 27.06.2022 = […]

today28/06/2022 5

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%
AllEscortAllEscort