PLAY Celebrity Top 10

Заедно со Тања

Background
share close
Среда 22:00 23:00
Петок 20:00 21:00

Play Celebrity Top 10

Премиера: Петок, 20:00 – 21:00ч

Реприза: Среда, 22:00 – 23:00ч


PLAY Celebrity Top 10 crew


Водител

Тања Бах

Со Тања, се дружиме секој петок од 20:00 до 21:00 во емисијата ПЛЕЈ СЕЛЕБРИТИ ТОП 10, сабота од 11:00 до 12:00 – МАК ТОП 5 и сабота од 14:00 до 16:00 – ПЛЕЈ ТОП 20......
КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%