Бато Деко

Background

Не Спомви Имиња

Заедно со Бато Деко

Не Спомви Имиња, Понеделник - Петок, 16:00 - 18:00ч Емисијата „Не Спомви Имиња“ се емитува секој работен ден од 16:00 до 18:00 часот. Во својот препознатлив стил Батко Деко ќе ви пушта познати хитови, редовно ќе ве засмејува и ќе ве релаксира после напорниот работен ден..... На 90.4 ФМ секој работен ден- Бато Деко е во етерот зен.Израснува со музиката од 80-те и 90-те, со музиката која најчесто е дел од неговиот музички избор.

Денеска е дел од најуспешниот тим со кој што заедно го создадоа вашиот најдобар пријател во етерот ПЛЕЈ РАДИО.

Со него можете да се дружите во неговото радиско шоу “НЕ СПОМВИ ИМИЊА” секој работен ден од 16:00 до 18:00 часот.


Водител / Ди Џеј

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%