Team

6 Results / Page 1 of 1

Background

Менаџер

Ниџо

ДЏ Ниџо и неговиот избор на музика можете да го слушате во неговото радиско шоу "Metropolitan Groove" секој петок од 21:00 до 23:00 часот......

Водител

Тања Бах

Со Тања, се дружиме секој петок од 20:00 до 21:00 во емисијата ПЛЕЈ СЕЛЕБРИТИ ТОП 10, сабота од 11:00 до 12:00 – МАК ТОП 5 и сабота од 14:00 до 16:00 – ПЛЕЈ ТОП 20......

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%