Roxy Music – Jealous Guy

ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

Roxy Music – Jealous Guy

22.04.2024 = Roxy Music - Jealous Guy Во "Историја на Музиката" денес слушаме "Roxy Music - Jealous Guy". Текстот го пишува John Lennon, а продуценти се Bryan Ferry и Rhett Davies. Официјално "Jealous Guy" нa "Roxy Music" излегува во Февруари 1981 година. Оригинално оваа песна му припаѓа на пеачот и текстописец "John Lennon" од 1971 година од неговиот албум "Imagine" издаден истата година. После смртта на "Lennon" во 1980 година како […]

Dua Lipa – Illusion

PLAY OF THE WEEK

Dua Lipa – Illusion

PLAY OF THE WEEK 22.04. - 28.04.2024 = Dua Lipa - Illusion 15.04. - 21.04.2024 = David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait 07.04. - 14.04.2024 = Sia feat. Labrinth - Incredible Sia feat. Labrinth - Incredible 01.04. - 07.04.2024 = Shakira & Cardi B - Punteria Shakira & Cardi B - Punteria 25.03. - 31.03.2024 = Lenny Kravitz […]

Benson Boone – Beautiful Things

PLAY OF THE DAY

Benson Boone – Beautiful Things

22.04.2024 = Benson Boone - Beautiful Things Benson Boone - Beautiful Things 21.04.2024 = Zayn - What I Am Zayn - What I Am 20.04.2024 = Sam Feldt - The Confession Sam Feldt - The Confession 19.04.2024 = Playmen feat. Valeron & Klavdia - Touch Me Playmen feat. Valeron & Klavdia - Touch Me 18.04.2024 = Nicky Youre - Part Time Lover Nicky Youre - Part Time Lover 17.04.2024 = Kenya Grace - It's Not Fair […]

Sorry, there is nothing for the moment.
Sorry, there is nothing for the moment.

POST CAROUSEL


FEATURED NEWS

Sorry, there is nothing for the moment.
Sorry, there is nothing for the moment.

POST GRID


FEATURED NEWS

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%