Blog no sidebar

Background

ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

Roxy Music – Jealous Guy

22.04.2024 = Roxy Music - Jealous Guy Во "Историја на Музиката" денес слушаме "Roxy Music - Jealous Guy". Текстот го пишува John Lennon, а продуценти се Bryan Ferry и Rhett Davies. Официјално "Jealous Guy" нa "Roxy Music" излегува во Февруари 1981 година. Оригинално оваа песна му припаѓа на пеачот и текстописец "John Lennon" од 1971 година од неговиот албум "Imagine" издаден истата година. После смртта на "Lennon" во 1980 година како […]

today21/04/2024 5

PLAY OF THE WEEK

Dua Lipa – Illusion

PLAY OF THE WEEK 22.04. - 28.04.2024 = Dua Lipa - Illusion 15.04. - 21.04.2024 = David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait 07.04. - 14.04.2024 = Sia feat. Labrinth - Incredible Sia feat. Labrinth - Incredible 01.04. - 07.04.2024 = Shakira & Cardi B - Punteria Shakira & Cardi B - Punteria 25.03. - 31.03.2024 = Lenny Kravitz […]

today21/04/2024

PLAY OF THE DAY

Benson Boone – Beautiful Things

22.04.2024 = Benson Boone - Beautiful Things Benson Boone - Beautiful Things 21.04.2024 = Zayn - What I Am Zayn - What I Am 20.04.2024 = Sam Feldt - The Confession Sam Feldt - The Confession 19.04.2024 = Playmen feat. Valeron & Klavdia - Touch Me Playmen feat. Valeron & Klavdia - Touch Me 18.04.2024 = Nicky Youre - Part Time Lover Nicky Youre - Part Time Lover 17.04.2024 = Kenya Grace - It's Not Fair […]

today21/04/2024 5

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%