Metropolitan Groove Radio Show

Заедно со DJ Nidjo

Background
share close
Петок 21:00 23:00

Повеќе на:

Metropolitan Groove Radio Show, Петок, 21:00 – 23:00ч


Metropolitan Groove Radio Show crew


Менаџер

Ниџо

ДЏ Ниџо и неговиот избор на музика можете да го слушате во неговото радиско шоу "Metropolitan Groove" секој петок од 21:00 до 23:00 часот......
КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%