Не Спомви Имиња

Заедно со Бато Деко

Background
share close
Понеделник 16:00 18:00
Вторник 16:00 18:00
Среда 16:00 18:00
Четврток 16:00 18:00
Петок 16:00 18:00

Не Спомви Имиња, Понеделник – Петок, 16:00 – 18:00ч

Емисијата „Не Спомви Имиња“ се емитува секој работен ден од 16:00 до 18:00 часот.

Во својот препознатлив стил Батко Деко ќе ви пушта познати хитови, редовно ќе ве засмејува и ќе ве релаксира после напорниот работен ден.….

На 90.4 ФМ секој работен ден- Бато Деко е во етерот зен.


Не Спомви Имиња crew

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга, Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

marketing@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%