PlayFM

3 Results / Page 1 of 1

Background

ИСТОРИЈА НА МУЗИКАТА

Cyndi Lauper – Time After Time

Денес во "Историја на Музиката" ја слушаме "Cyndi Lauper - Time After Time". Текстот го пишуваат Cyndi Lauper и Rob Hyman, а продуцент е Rick Chertoff. "She's So Unusual" е деби албум издаден на 14 Октомври 1983 година на американската поп пеачка "Cyndi Lauper". Неколку хитови од овој албум меѓу кои и "Time After Time", како и "Girls Just Want to Have Fun", успеваат да станат огромни хитови кои се […]

today28/11/2021 26 7 5

КОНТАКТ

ул. Маркс Енгелсова бр. 32/А

6330 Струга Македонија

Тел: 077 886 314

info@playfm.mk

СЛУШАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ВАШАТА ОМИЛЕНА АПЛИКАЦИЈА

0%