logo
Now Playing: Defected in the House radio show - by Sam Divine
DEFECTED in the HOUSE
Radio Show

 
Artist: Cyrillic & Iwayo feat. Dina
Title:   Feel Like 
Artist: Robbie Williams feat. Big Narstie & Atlantic Horns
Title:   Go Mental
    
Artist: Rui Da Silva feat. Cassandra
Title:   Touch Me
Info:
   Денес во "Историја на Музиката" ги слушаме "Rui da Silva feat. Cassandra - Touch Me". "Touch Me" е песна на португалскиот ди џеј и продуцент "Rui da Silva" заедно со англиската пеачка "Cassandra (Cass) Fox", родена на 14 ноември 1982 година во Лондон, Англија. Песнава ја издаваат како сингл во 2001 година и се продава во над 300,000 примероци. Во песнава е употребен семпл од песната на "Spandau Ballet - Chant No. 1" и тоа без нивно одобрение, каде поради тоа "Rui Da Silva" бил тужен и морал да плати оштета. Песнава се искачува на местото број 1 на "UK Singles" листата.   
 WinAmp  WinAmp  Radiomk.info


КОНТАКТ:

Play Radio 90.4
ул. "Маркс Енгелсова" бр.32/A
6330 Струга, Македонија
Тел.: 077 886 314
info@playfm.mk